Despre noi

 

Tuvet Pharm,

 

O alegere sanatoasa!

 

Suntem o companie cu o bogata experienta in industria veterinara, ce isi propune sa imbunatateasca viata animalelor, precum si experienta din praxisul veterinar,  prin portofoliul ce cuprinde suplimente nutritive, fire de sutura si consumabile veterinare. In prezent, suntem importatorul unic pe piata romaneasca a Vetilea, Global Dx, Cf Pharma, VetSuture, ProfessionalVet, Vitrex reusind astfel sa alaturam experientei noastre, bogata si reala experienta a producatorilor.

 

Misiunea noastra:

Tuvet Pharm crede ca bucuria si sanatatea sunt doua componente fundamentale pentru cresterea animalelor. De aceea, misiunea noastra este aceea de a va oferi produse inovatoare, cu valori adaugate certe, de inalta calitate si usor de utilizat.  

 

Valorile care ne definesc:

 

Incredere

Pentru a construi o relatie durabila este important sa dovedim partenerilor nostri ca pot avea incredere deplina in produsele, serviciile si strategia noastra.

 

Calitate

Calitatea este principalul pilon care sta la baza produselor pe care le comercializam. Depunem toate eforturile pentru a oferi produse care ating inalte standarde de calitate (GMP, UE) si care, prin valorile certe, sa aduca valoare adaugata in practica de zi cu zi.

 

Pasiune

Pasiunea pentru animale, pentru piata veterinara, impartasita de intreaga echipa, reprezinta motorul activitatii noastre zilnice dar si baza planurilor de viitor.

 

Parteneriat

O relatie bazata pe incredere, comunicare, stransa colaborare si corectitudine reprezinta esenta unui rezultat de tip win-win.